​ Reaktionstid på max 1 time

​  Rengøring med garanti

✓  Miljøgodkendte rengøringsmidler​​

fb-f-logo-blue-29

​Erhvervsrengøring med kvalitet i højsædet

Overlad trygt din erhvervsrengøring til os. Så kan vi gøre det, vi er bedst til, og du kan bruge din tid på at gøre det, du er bedst til.

Hos Det Rene Kontor ApS foretager vi erhvervsrengøring af høj kvalitet. Hyrer du os til at gøre rent på dit kontor eller i din institution, vil vi fra start sætte en høj standard og holde den. Vi tilbyder erhvervsrengøring til kontorer, institutioner og andre kommunale og offentlige instanser, og vi udfører små som store opgaver. Vi arbejder i København og Storkøbenhavn samt i en radius af 20 kilometer derfra.

Hvad kan vi tilbyde dig inden for erhvervsrengøring?

Vi sætter en høj standard fra start

Hvis du indgår en fast aftale med os om rengøring, vil vi starte ud med at foretage en gratis start-rengøring, hvor vi gør stedet grundigt rent. Denne standard vil være vores udgangspunkt hele vejen igennem, og vi vil ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med kvaliteten.

Du er velkommen til at kontakte os med henblik på et tilbud på erhvervsrengøring eller for at høre mere om vores ydelser. Du kan sende os en e-mail på drk@d-r-k.dk.

Vi gør det vi er bedst til. Rengøring!​

Det Rene Kontor er ikke blot vores navn - det er også vores mission. Vi er en rengøringsvirksomhed, som ønsker at gøre en forskel. Og nok så vigtigt: Der er ikke lang vej når du vil i forbindelse med din faste kontakt – døgnet rundt! Vi tager meget hurtigt action på et evt. problem.

Det Rene Kontor ApS er et rengøringsfirma, der tager sig af mindre og større opgaver i Storkøbenhavn. Vi har eksisteret siden 2002, og løser alle slags opgaver, såsom kontorer, ejendomsservice, institutioner samt alt indenfor den kommunale sektor. Vi tilbyder både almen rengøring, og skræddersyede opgaver.

Du er altid velkommen til at kontakte os...

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

virksomheds-ikon​VIRKSOMHEDSNAVN & CVR

​Det Rene Kontor ApS

CVR 26672376

adresse-ikonADRESSE & POSTNUMMER​

Produktionsvej 1 

2600 Glostrup

kontakt-ikonKONTAKTINFORMATIONER

E-mail: drk@d-r-k.dk

Tlf.: 53 50 71 81