​ Reaktionstid på max 1 time

​  Rengøring med garanti

✓  Miljøgodkendte rengøringsmidler​​

fb-f-logo-blue-29

​Ugentlig rengøring holder dit kontor indbydende

Hos Det Rene Kontor ApS varetager vi alle former for rengøringsopgaver, og vi kan tilbyde dig en professionel løsning, hvad enten du gerne vil hyre os til en ugentlig rengøring eller til en enkelt ydelse. Vi henvender os til erhvervsdrivende, kontorer og offentlige institutioner i København og i Storkøbenhavn og i en radius af 20 kilometer derfra.

Hvad kan vi tilbyde dig ved en ugentlig rengøring?

Hvis du laver en fast aftale med os om en ugentlig rengøring, aftaler vi indbyrdes hvilke opgaver, du gerne vil have os til at udføre hos dig. Udover almindelig ugentlig rengøring kan vi også varetage:

  • Måtte- og linnedservice
  • Gulvbehandling (polering, slibning, polish, pleje af stålfacader med videre)
  • Vinduespudsning
  • Rensning af tæpper og møbler
  • Hovedrengøring
  • Opdækning og afdækning ved møder
  • Pasning af kantine og kaffebrygning
  • Vinterservice
  • Andre supplerende ydelser til en ugentlig rengøring

Overlad ugentlig rengøring af dit kontor til os, så du får mere tid til at koncentrere dig om din forretning og det, du er bedst til. Vi er eksperter i at gøre rent, og vi ser det som et respektabelt håndværk, som skal udføres på bedste vis og med en høj standard.

Når vi laver en aftale om at gøre rent hos dig, vil vi starte ud med at lave en gratis og grundig start-rengøring, hvor vi får stedet op på et tilfredsstillende niveau, som vi vil holde.

Kontakt os for at lave en aftale

Er du interesseret i at få os til at varetage en ugentlig rengøring hos dig, er du velkommen til at kontakte os. Du kan sende os en e-mail på drk@d-r-k.dk.

Vi gør det vi er bedst til. Rengøring!​

Det Rene Kontor er ikke blot vores navn - det er også vores mission. Vi er en rengøringsvirksomhed, som ønsker at gøre en forskel. Og nok så vigtigt: Der er ikke lang vej når du vil i forbindelse med din faste kontakt – døgnet rundt! Vi tager meget hurtigt action på et evt. problem.

Det Rene Kontor ApS er et rengøringsfirma, der tager sig af mindre og større opgaver i Storkøbenhavn. Vi har eksisteret siden 2002, og løser alle slags opgaver, såsom kontorer, ejendomsservice, institutioner samt alt indenfor den kommunale sektor. Vi tilbyder både almen rengøring, og skræddersyede opgaver.

Du er altid velkommen til at kontakte os...

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

virksomheds-ikon​VIRKSOMHEDSNAVN & CVR

​Det Rene Kontor ApS

CVR 26672376

adresse-ikonADRESSE & POSTNUMMER​

Produktionsvej 1 

2600 Glostrup

kontakt-ikonKONTAKTINFORMATIONER

E-mail: drk@d-r-k.dk

Tlf.: 31 21 99 98