​ Reaktionstid på max 1 time

​  Rengøring med garanti

✓  Miljøgodkendte rengøringsmidler​​

fb-f-logo-blue-29

​Hovedrengøring når det er bedst

Hos Det Rene Kontor ApS er vi eksperter i at gøre rent. Vi tilbyder forskellige ydelser som for eksempel hovedrengøring, ugentlig rengøring, eller hvad du ellers måtte have brug for. Vi udfører store som små opgaver inden for rengøring, og uanset hvilken opgave du stiller os, kan vi sikre et skinnende resultat. Vi tilbyder hovedrengøring til erhvervsdrivende, kontorer og offentlige institutioner i København og Storkøbenhavn og i en radius af maksimum 20 kilometer derfra.

Vi tilbyder dig hovedrengøring med et smil

Vi er eksperter i at gøre rent. Og det er vi, fordi vi gør det, vi er bedst til, og fordi vi godt kan lide at gøre rent. Vi sætter en høj standard, som vi altid arbejder ud fra, og tilbyder dig en professionel løsning, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Er du tilfreds med den hovedrengøring, vi udfører hos dig, laver vi gerne en fast aftale med dig om at holde dit kontor rent og indbydende ved at komme og gøre rent løbende. 

Ellers er du altid velkommen til at ringe til os, hvis der skulle opstå behov for endnu en hovedrengøring.

Er du interesseret i at vide mere om vores ydelser?

Du er velkommen til at ringe til os for at få mere information om, hvad vi kan tilbyde dig, eller for at få et konkret tilbud på en hovedrengøring. Du kan ringe til os på telefon
70 26 21 22 eller sende os en e-mail på drk@d-r-k.dk.

Vi gør det vi er bedst til. Rengøring!​

Det Rene Kontor er ikke blot vores navn - det er også vores mission. Vi er en rengøringsvirksomhed, som ønsker at gøre en forskel. Og nok så vigtigt: Der er ikke lang vej når du vil i forbindelse med din faste kontakt – døgnet rundt! Vi tager meget hurtigt action på et evt. problem.

Det Rene Kontor ApS er et rengøringsfirma, der tager sig af mindre og større opgaver i Storkøbenhavn. Vi har eksisteret siden 2002, og løser alle slags opgaver, såsom kontorer, ejendomsservice, institutioner samt alt indenfor den kommunale sektor. Vi tilbyder både almen rengøring, og skræddersyede opgaver.

Du er altid velkommen til at kontakte os...

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

virksomheds-ikon​VIRKSOMHEDSNAVN & CVR

​Det Rene Kontor ApS

CVR 26672376

adresse-ikonADRESSE & POSTNUMMER​

Produktionsvej 1 

2600 Glostrup

kontakt-ikonKONTAKTINFORMATIONER

E-mail: drk@d-r-k.dk

Tlf.: 31 21 99 98